Ако обичате да пътувате, вероятно сте изработили собствени правила за намаляване

...
Ако обичате да пътувате, вероятно сте изработили собствени правила за намаляване
Коментари Харесай

Грешките, които туристите масово правят

Ако обичате да пътувате, евентуално сте изработили лични правила за понижаване на разноските, пишат сътрудниците от Obekti.bg. Но в случай че първото, което търсите на летището, е от кое място да хванете такси или да обмените пари, тогава би трябвало да ревизирате този лист с най-масовите туристически неточности. Те ще ви оказват помощ да спестите повече пари, които можете да похарчите за идващото си премеждие.

Ето няколко метода, по които в действителност губите излишни пари:

Пътувате денем

Нощта е време за сън. Както и опция да спестите пари за нощувка. Ако изберете нощен трен или рейс, ще стигнете там, където желаете да отидете, без да губите деня си в път.

Не знаете правилото на шестте пресечки

Храната нормално е двойно по-скъпа и не по този начин добра наоколо до известна туристическа атракция. Отдалечете се от претъпканите с туристи места, с цел да се насладите на нещо по-автентично и по-евтино. Изминете шест пресечки разстояние и се потопете в ритъма на локалното ежедневие. Малките улички и пазарчета крият най-хубавите благоприятни условия.

Подминавате шерването

Вероятно сте чували за услуги за споделено настаняване като Couchsurfing, само че има и приложения за шерване на пътешестване като BlaBlaCar и други, които ще ви оказват помощ да се свържете с локални хора и други пасажери, които са в същата посока.

Резервирате всичко авансово

Ранната резервация прави работа, в случай че имате непоколебим график, към който би трябвало да се придържате. В противоположен случай предварителното запазване ви лимитира. Ако го избегнете, можете да останете на мястото, което ви харесва за по-дълго време, а в случай че желаете да напуснете по-рано, няма да се постанова да плащате спомагателни такси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР